opc_loader

Snelle Planga verovert heel vlug het land

Snelle planga freaky glasses blog

De Snelle Planga hype is wel heel erg vlot
 

“Zooo, dat is wel een hele snelle planga, ouwe.” Dat is inmiddels de meest gehoorde zin op ieder festival. Vandaag besteld, gisteren in huis. Zo vlug. Het is ondertussen dé festivalhype van 2018. Je kan er haast niet meer omheen; de snelle planga. Deze zomer gaan alle diehard festivalgangers wel heel erg vlot met een snelle planga. Voor het eerst geïntroduceerd door rapper Donnie aka het fenomeen. De rete snelle zonnebrillen schieten als paddenstoelen uit de grond. De Instagram stories en Snaps staan vol met snelle plangas in het kwadraat. De vlotte monturen zijn nu ook binnen gedrongen in het festivallandschap.

Montuur sneller dan Usain Bolt op speed
 

Via rapper Donnie werden de vlotte montuurtjes bekend bij het grote publiek. De ongekroonde koning van de Meme heeft met deze snelle plangas een nieuwe hype te pakken. Donnie heeft het jaar 2018 eigenhandig omgedoopt tot het jaar van de snelle planga. Het begon met 2 korte video’s op zijn Instagram kanaal. Daarmee merkte Donnie dat hij iets goeds in handen had. “Als iets grappig is, dan kan het viral gaan. Koppel het aan een product en het kan niet meer misgaan.” Al snel volgden talloze reacties, memes en foto’s van mensen. De “Zooo, dat is een hele snelle” en “Een hele snelle planga ouwe” spreuken vliegen ons om de horen. Een hele horde BN’ers was er vervolgens snel bij om een foto te posten met hun eigen flitsende montuur. Binnen een paar weken werd de snelle planga hype geboren. Deze übersnelle zonnebrillen zijn nu al de zomertrend voor festivals, terrassen en het uitgaansleven.

Zoooo, dat is een hele snelle, ouwe
 

De snelle planga hype is wederom het bewijs dat Donnie snapt hoe de marketing machine werkt. Als protegé van Vieze Fur en Bas Bron van de Jeugd van Tegenwoordig timmert Donnie al enkele jaren in de rapgame aan de weg. En inmiddels heeft hij zichzelf en zijn muziek verheven tot ware cultmuziek. Waar hij in 2016 via de track Mentaal nog een ode bracht aan Raymond van Barneveld en bami schijven, zette hij in 2017 de volgende stap. Een track samen met Raymond van Barneveld (180 Linkerbaan). Dat deze move slim was bleek wel toen RTL7 hem vroeg om als presentator het publiek te ondervragen tijdens darts tv-wedstrijden. “Promotie is gewoon dingen bij mensen door de strot duwen”, aldus Donnie tijdens een van zijn interviews. Dat Donnie hard gaat blijkt wel uit de zonnebril hype die hij helemaal zelf heeft opgebouwd. 

Turbo snelle plangas
 

Festivals en snelle plangas gaan hand in hand. Wie wil er deze zomer nou niet hard gaan? Samen met je vrienden snel en vlug voor de dag komen? Kies een van de verschillende vlugge monturen van Freaky Glasses zoals bijvoorbeeld de Turbo snelle planga met zilveren spiegel lens. Een mooie collectie van snelle planga’s waarmee je vliegensvlug gaat op welk festival dan ook. Post net als heel veel artiesten je eigen foto met je turbo snelle planga op Instagram of Snapchat en laat godskolere eens zien hoe snel jij gaat! 

snelle planga don diablo

Don Diablo gaat heel snel.
 

Snelle planga warface

Warface gaat ook heel vlug.

Terug