opc_loader

Oud & Nieuw, feestend het nieuwe jaar in!

Blog feestend het nieuwe jaar in

De zomer en alle festivals liggen achter ons, we naderen nu in rap tempo het einde van 2018. Het indoor seizoen is in volle gang. Voor sommigen is het altijd overleven in de koude wintermaanden, terwijl anderen zich juist helemaal storten in het nachtleven en de binnen feesten. Hoe dan ook, het jaar 2018 loopt naar zijn einde en dat is een prima moment om nog 1x vol gas uit je pan te gaan om het jaar knallend af te sluiten met een van de dikke oud en nieuw feesten. Ben jij ook van plan om feestend het nieuwe jaar in te gaan? We hebben de vetste feesten op oudjaarsavond op een rij gezet.

Q-dance presents WOW WOW

Dat Q-dance vette Oud en Nieuw feesten geeft is al sinds jaar en dag bekend. Al jarenlang organiseren zij legendarische feesten op oudjaarsavond. Inmiddels is er een rijke geschiedenis aan concepten. Wat te denken van de Freaqshow, Qountdown, QrimeTime en in een ver verleden Qlubtempo. Afgelopen jaar besloot Q-dance dat het tijd is voor een nieuw concept: WOW WOW. Het eerste feest zonder de legendarische letter Q in de naam. Ze beloven weer alles uit de kast te halen met deze The New Year’s Extravaganza. WOW WOW staat stil bij alle vette momenten uit 2018 en kijkt vooruit naar wat 2019 allemaal in petto heeft. Dat wordt dus gegarandeerd knallend het nieuwe jaar in!

Lees hier meer over WOW WOW: https://www.q-dance.com/en/events/q-dance-presents-wow-wow/q-dance-presents-wow-wow/

Oud en nieuw feesten: Hello 2019

Een ander nieuw concept dat tijdens oudjaarsavond het daglicht ziet is Hello 2019. De organisatie pakt  het meteen goed aan want op 3 locaties vinden deze oud en nieuw feesten plaats. In de Brabanthallen in Den Bosch wordt een gevarieerde line-up gepresenteerd met artiesten als Brennan Heart, Wildstylez en Ran-D voor de hardere beats. Aangevuld met artiesten als Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Tony Junior en Puinhoop Kollektiv belooft het een spectaculaire jaarwisseling te worden. Naast de Brabanthallen vinden er ook feesten plaats in Enschede en Maastricht. Een interessante optie om 2018 feestend een laatste eer te bewijzen.

Lees hier meer over Hello 2019: https://hellonye.nl/

Oudjaarsavond met TIK TAK

Een gevestigde naam binnen de feesten en festivals is TIK TAK. TIK TAK is het grootste eclectische concept in Nederland waar house, hiphop, RnB, dubstep en moombahton elkaar vinden. Dit jaar pakken ze groots uit met meerdere TIK TAK edities in verschillende steden. Zo kun je in de AFAS Live in Amsterdam tot het gaatje gaan. Maar dit jaar ook in steden als Eindhoven met het legendarische Klokgebouw, Breda en het Breepark, Utrecht en de Central Studios en Rotterdam in de beruchte Maassilo. Kortom, TIK TAK heeft genoeg Oud en Nieuw feesten op het programma staan waar jij strijdend afscheid kunt nemen van het jaar 2018 en vol goede moed 2019 kan verwelkomen.

Lees hier meer over TIK TAK: https://tiktakevents.com/

Vunzige Deuntjes tijdens Oud en Nieuw

Een van dé opkomende feest concepten van de afgelopen jaren is Vunzige Deuntjes. Ze organiseren hun eigen events en zijn op menig festival met een stage vertegenwoordigd. Met Oud en Nieuw feesten pakken ze dit jaar ook flink uit. Met feestjes in Amsterdam, Almere, Hilversum, Antwerpen Rotterdam, Utrecht en Dordrecht kun je bijna niet meer om ze heen. Hou je van eclectic, hiphop, trap en urban? Ga helemaal los op de vunzige deuntjes op oudjaarsavond en ga met je vrienden feestend het nieuwe jaar in!

Lees hier meer over Vunzige Deuntjes: https://vunzigedeuntjes.nl/

Kies jij voor Rewind in de Oud en Nieuw feesten

Take that.. and Rewind it back. Sinds het afgelopen jaar vliegen de Rewind feestjes ons om de oren. Het succesvolle concept met de heerlijke en foute hits van toen, gemixt met de hits van nu heeft al menig feest en festival in vuur en vlam gezet. Het is een inkoppertje natuurlijk dat ook Rewind weer een nieuwe editie van hun feest organiseert. Rewind organiseert op oudjaarsavond 3 events om 2018 feestend gedag te zeggen. De Oude Rechtbank in Eindhoven en daarnaast kun je dansen en los gaan in Kerkrade en Nijmegen. In het aanbod aan Oud en Nieuw feesten is Rewind een garantie op een geweldig leuke avond.

Lees hier meer over Rewind: http://www.rewind.amsterdam/

Smerrig en Losjes vormen De Coalitie

Succesvolle concepten Smerrig en Losjes werken samen onder de naam De Coalitie en organiseren op zaterdag 29 december in de Tramkade in Den Bosch een erg vet oudejaarsfeest. Smerrig en Losjes hebben beide hun waarde bewezen en zijn afzonderlijk succesvolle concepten. Een absolute aanrader om eens meegemaakt te hebben. De Coalitie organiseert hiermee een veelbelovend nieuw event waarbij alle benodigde ingrediënten ruimschoots aanwezig zijn. Sluit 2018 af in stijl met dit te gekke feestje onder de Oud en Nieuw feesten.

Lees hier meer over De Coalitie: https://www.facebook.com/events/318275185622507/

Terug