Caleidoscoop brillen

Met één van onze caleidoscoop brillen op je neus raak je verzeild in een melige mysterieuze wereld waar Alice in Wonderland en het witte konijn je beste vriendjes zijn. We noemen deze brillen ook wel kaleidoscoop of kaleidoscope bril. Met deze spacebrillen beleef je achter jouw kaleidoscope brilglazen beleef je avonturen waar niemand anders weet van heeft.

Check onze caleidoscoop filter op Instagram

-20%
Oorspronkelijke prijs was: €5.95.Huidige prijs is: €4.76.
-20%
Oorspronkelijke prijs was: €5.95.Huidige prijs is: €4.76.
-30%
Oorspronkelijke prijs was: €5.95.Huidige prijs is: €4.16.

Caleidoscoop brillen zijn dope!

Achter jouw caleidoscoop bril start je een geheel eigen feestje tijdens een feestje. ‘Dat is ook niet sociaal!’ Jawel hoor want je kunt je hallucinerende bril afzetten wanneer je wilt. Dan stop je ‘m even veilig weg in je vet handige brillenzakje die ook dienst doet als brillendoekje. ‘Hallo hallucineer ik nou?’ Nee het is echt. En je krijgt zo’n brillenzakje (of is het nou een brillendoek?!) gratis en voor niks bij de aankoop van jouw Freaky Glasses. Ben je opzoek naar een goedkope basic caleidoscoop bril of ga je voor lekker groots en heb je liever de steampunk goggle caleidoscoop bril? We hebben het allemaal!  

Caleidoscoop brillen, wat!?

Een bril met caleidoscoop is zijn eigen bioscoop. Onze caleidoscoop brillen bevatten spiegeldeeltjes die voor bijzondere reflecties zorgen. Door beweging en licht ontstaat een mandala-achtig effect met gespiegelde patronen. Met een caleidoscoopbril ontdek jij de ware M.C. Escher in jou!  

Welke caleidoscoopbril past het beste bij jou?

Tja, hou je van bloemen misschien? Groot of klein? Als je er niet van houdt om de bloemetjes buiten te zetten, ben je wellicht een iets potiger persoon op zoek naar iets flinkers. Hoe heftig wil je het precies hebben? Twister, Tsunami, Tornado? Durf je het draaikolk effect aan? Of ben je meer een vrolijk typetje dat op grote paddenstoel zit heen en weer te wippen? We hebben een mesjogge kaleidoscop effect voor iedere festival tripper. squares effect, loepeffect, flower effect en spectrum effecten in diverse kleuren. En dat dan weer in uiteenlopende modellen en monturen.!
De waardering van www.freakyglasses.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 1044 reviews.