opc_loader

Party Support | 6 shots

Artikelnr: FG0043
Party-Support® – The Party Health Boost!
Party-Support® is een unieke shot die het lichaam ondersteunt tijdens en ná een intensieve party. Party-Support® bevat een stevige mix van vitamines, mineralen en aminozuren.
19,95 17,95 Je bespaart: 10%
x

Vandaag voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden

Verzendmethode
Standaard brievenbus (Gratis vanaf € 50,00) (1-3 werkdagen):
2,95
Levertijd:
1-3 werkdagen
De Impact Van Een Feest
De ontwikkelaars van Party-Support® weten hoe leuk het bezoeken van feesten en festivals kan zijn. Het is je vast weleens opgevallen dat de onderstaande factoren een enorme impact kunnen hebben op je lichaam.
Partydrugs
Alcohol
Dansen
Weinig Rust
Fast Food
Tijdens het feesten raakt je lichaam dus uitgeput… Logisch! Daarom is het belangrijk dat je het lichaam geeft wat het nodig heeft. Met Party-Support® verzorg en ondersteun je het lichaam optimaal.
De Ingrediënten
De Party-Support® formule bestaat uit verschillende krachtige ingrediënten waaronder essentiële vitamines, hydraterende mineralen en actieve aminozuren met ieder een eigen functie. Hieronder worden de ingrediënten toegelicht:
Ascorbinezuur – 500mg
Een essentiële vitamine die goed is voor verschillende functies waaronder het ondersteunen van de weerstand tijdens en na zware fysieke inspanning en het beschermen van cellen tegen schade van buitenaf.
Thiamine – 5mg
Een essentiële vitamine die de natuurlijke energie in je lichaam activeert, bijdraagt aan geestelijke veerkracht en goed is voor het geheugen.
Pyridoxine – 5mg
Een essentiële vitamine die vermoeidheid helpt te verminderen, goed is voor het zenuwstelsel en bijdraagt aan de activiteit van hormonen.
Magnesium Citraat – 100mg
Een essentieel mineraal dat bijdraagt aan het behoud van de vochtbalans en werking van de spieren.
Choline Bitartraat – 175mg
Een belangrijke halfvitamine die onder andere bijdraagt aan een normale leverfunctie.
Acetyl-L-Carnitine – 500mg
Een aminozuur die een belangrijke rol speelt in de hersenstofwisseling.
Taurine – 600mg
Een aminozuur die in beperkte hoeveelheid zelf door de lever geproduceerd kan worden. Taurine draagt bij aan verschillende functies binnen het lichaam.

Of zoek je misschien deze...?