MAAK JE FESTIVAL EXPERIENCE COMPLEET MET DEZE POPULAIRE PRODUCTEN

Welkom op de website bij Freaky Glasses

Dé webshop voor al je te gekke festivalbrillen! Behalve ongelooflijk veel keus in zonnebrillen en festivalbrillen én het allergrootste assortiment spacebrillen kun je bij ons caleidoscoopbrillenLED brillenfeestbrillen en nerdbrillen shoppen. Daarnaast zijn we inmiddels uitgegroeid tot een complete festival webshop met heel veel handige festival gadgets en leuke festival waaiers!

In de webshop van Freaky Glasses vind je altijd de juiste bril voor iedere party. Dat weten wij zeker omdat wij constant op zoek zijn naar trendy, eigentijdse, smaakvolle en waanzinnige online festivalbrillen. Zonnebrillen die lekker zitten en die perfect passen bij jouw moment. Waarmee je kan zwieren, zwaaien en dansjes wagen. Want op ieder gezicht past een deksel en op ieder potje een bril. Euhm, nou zoiets dan. Ben je op zoek naar een hippe, laid back look voor een zonnig en relax festival? Kijk eens tussen de festival zonnebrillen en brillenkoordjes.

Vijf dikke voordelen

Als echte festivalfanaat kan jij niet zonder Freaky Glasses. En wij kunnen niet zonder jou! Bij een paar Freaky Glasses horen daarom onze 5 fanatieke voordelen.

– Freaky Glasses komt in een handige poetsdoek vermomd als brillenzakje!
– Vaste lage verzendkosten van maar €2,95 en gratis verzending vanaf €50,-
– Als je voor 17.00 besteld versturen wij je bestelling nog de zelfde dag.
– Veilig en snel betalen met iDEAL, Paypal, creditcard-  of AfterPay.
– Vind je het geen gezicht? Je mag je Freaky Glasses altijd retourneren.