opc_loader

LED brillen
 

Geloof ons! Een LED bril is wat je wil. Maak de blits in een flits. Want met onze Chemion ledbrillen programmeer je zelfs je eigen tekst of animatie. Dan ziet de wereld er met zo'n ledbril opeens heel anders uit.We noemen sommige LED brillen ook wel NEON brillen of EL wire brillen. EL is de afkorting van luminescente draad. Deze draad zit in het montuur verwerkt. Dat is niet alleen vet cool en hip enzo maar ook verrassend, verfrissend, elegant, sierlijk, pittig, blits, kunstzinnig, magnifiek en bijzonder buitengewoon. We hebben NEON brillen met spacebril lenzen, NEON brillen met zonnebril lenzen en NEON brillen met heldere lenzen.

Maar dat kan toch helemaal niet?

Ja dat zou je denken inderdaad. Maar met onze ultra vernieuwende light- & sound LEDbrillen zet je de toekomst op je neus. Afhankelijk van het type led-bril dat je kiest kun je:

  • De ledbril opvouwen
  • Verschillende standen kiezen
  • De bril opladen via lithium ion batterij, USB lader of aaa+ batterijen
  • Kiezen voor een lichtgevend montuur, el-wire montuur, flipstyle montuur, spacebrilglazen, shutterbrilglazen en idiote combinaties van die vier stijlen
  • Kiezen voor oranje, wit, groen, geel, zwart, blauw….bla bla
  • Een eigen boodschap instellen via een speciale app op je telefoon
  • De equalizer aanzetten die reageert op omgevingsgeluiden en muziek
     

Sound activated LED brillen

De tijd dat het uitmaakte of je in de maat sprong, is over. Vanaf nu doet jouw bril het werk. Onze sound activated brillen reageren op omgevingsgeluiden en nabije muziek. Deze LED bril heeft een ingebouwde accu met USB lader. Zo val je nooit meer buiten de maat. Deze led bril is je beste maat!

The one and only Chemion Bluetooth LED bril

Opvallend, artistiek, one of a kind, voornaam, onvergelijkbaar én onuitspreekbaar. Met trots verwelkomen wij de Chemion LED Bluetooth bril! Deze wel heel Fameuze Freaky Glasses zijn uniek in Nederland. Deze bizarre bril heeft een equalizer optie en een eigen app. Daarmee stel je een eigen tekst en afbeelding in. Sorry hoor maar als je dát niet cool vindt….dan weten wij het ook niet meer.