fbpx

LED brillen

Een LED bril is wat je wil. Maak de blits in een flits. Want met onze Chemion led brillen programmeer je zelfs je eigen tekst of animatie. Dan ziet de wereld er met zo’n lichtgevende bril opeens heel anders uit.


NEON EL-wire brillen

We noemen sommige LED brillen ook wel NEON brillen of EL wire brillen. EL is de afkorting van luminescente draad. Deze draad zit in het montuur verwerkt. Dat is niet alleen vet cool en hip enzo maar ook verrassend, verfrissend, elegant, sierlijk, pittig, blits, kunstzinnig, magnifiek en bijzonder buitengewoon. We hebben NEON brillen met spacebril lenzen, NEON brillen met zonnebril lenzen en NEON brillen met heldere lenzen.

LED brillen in alle soorten en maten

De tijd dat het uitmaakte of je in de maat sprong, is over. Vanaf nu doet jouw bril het werk. Onze sound activated brillen reageren op omgevingsgeluiden en nabije muziek. Deze LED bril heeft een ingebouwde accu met USB lader. Zo val je nooit meer buiten de maat. Deze led bril is je beste maat!

Opvallend, artistiek, one of a kind, voornaam, onvergelijkbaar én onuitspreekbaar. Met trots verwelkomen wij de Chemion LED Bluetooth bril! Deze wel heel Fameuze Freaky Glasses zijn uniek in Nederland. Deze bizarre bril heeft een equalizer optie en een eigen app. Daarmee stel je een eigen tekst en afbeelding in. Sorry hoor maar als je dát niet cool vindt….dan weten wij het ook niet meer.

Translate »