Nerd brillen

Je bent misschien geen universitair student econometrie (waaaaat?) of theoretische natuurwetenschappen (Midas Dekkers in pak) maar dat betekent niet dat je er niet zo uit kan zien. Je bent pas een echte gek met één van onze nerdbrillen op je neus. Een neus die je in andermans zaken steekt, want tja, jij weet overal het fijne van. Jij bent met onze nerd brillen het neusje van de zalm. Of is het het neusje van Gerrit Zalm? Is dát waar die econometrie over gaat? Enfin, we dwalen af. Ben jij opzoek naar een accessoire voor je toffe carnavals outfit maar zijn de nerdbrillen het net niet? Neem dan ook eens een kijkje bij onze feestbrillen!

-17%
Oorspronkelijke prijs was: €11.95.Huidige prijs is: €9.95.
-58%
Oorspronkelijke prijs was: €6.95.Huidige prijs is: €2.95.
-58%
Oorspronkelijke prijs was: €6.95.Huidige prijs is: €2.95.
-58%
Oorspronkelijke prijs was: €6.95.Huidige prijs is: €2.95.

Waarom we allemaal nerd brillen willen?

Omdat je er toch net even iets slimmer uitziet. Wat geheimzinniger ook, want wat schuilt er achter die opvallend aanwezige bril? Het oversized montuur met in het oog springende dikke randen trekt de aandacht. Nerd brillen zijn indrukwekkende brillen die meer doen voor je imago dan je denkt. Met de verschillende kleuren en afwerkingen, zoals de oranje nerdbril voor bijvoorbeeld op Koningsdag, geef je jouw nerdbril de finishing touch. Zo complimenteer je jouw eigen persoonlijke stijl. Wil jij nog net iets meer uitblinken? Dan hebben we ook de neon nerdbril. Een nerdy bril is een fashion uitlating voor mensen met een mening. Je moet hem wel durven dragen! Heb jij iets te melden? De kans is aanzienlijk groter dat je wordt gehoord met een nerdbril op je neus. Dus wil jij eindelijk en voor het eerst in je leven serieus worden genomen? Een nerdbril is wat jij wil!

Nerd bril zonder sterkte online kopen

Na de film Revenge of the Nerds uit 1982 is het montuur niet meer weg te denken. Iedereen associeert dit typische en markante montuur met intelligentie. Het is geen verrassing dat Hollywood het belang en de uitwerking van de nerdy bril begrijpt en omarmt als geen ander. Stoere Batman chick, of was het toch cat woman, Anna Hathaway toont personality en style met een glamorous paarse nerdbril. Always pretty Victoria Beckham komt een heel stuk intelligenter over met haar Wayfarer geekbril. Doe maar lekker mysterieus Robert Downey Jr (hij speelt Sherlock Holmes in de film weet je). Of toch een beetje waanzinnig en wonderbaarlijk wijs met de Johnny Depp Nerd look.
De waardering van www.freakyglasses.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 1044 reviews.