Spacebrillen

Send me outer space to find another race. Intergalactic, freaking fantastic! Breng je festivalbezoek to another dimension met de orignal spacebrillen van Freaky Glasses. We hebben ze in alle kleuren van de regenboog en de idiootste modellen en materialen. Geloof het of niet, zelfs kartonnen spacebrillen. Die zijn natuurlijk heerlijk voordelig. Deel ze uit en zie je hele dorp over de melkweg zwalken. Op zoek naar een geheel eigen stukje kosmos? Kijk eens tussen onze caleidoscoop brillen!

Meer info alle soorten en een video impressie check je onderaan deze pagina!


What the heck zijn spacebrillen?

Spacebrillen, wonderbrillen of tripbrillen noemen we ook wel diffraction Glasses. Diffracteren (hemel is dat eigenlijk wel een werkwoord?) betekent zoiets als het ombuigen van licht. En dat is dus precies wat deze maffe spacebrillen doen. Licht en zonnestralen veranderen in een lavende lichtshow. In de straling van gekleurde spots en lasers waag je je al snel in je geheel eigen kosmos. Voor de echte space liefhebbers hebben we naast het standaard diffractie effect ook verschillende speciale effecten zoals het hartjes effect, spiraal effect of sterren effect.Spacebrillen voor iedere astronaut

Er solliciteren ieder jaar 20 duizend mensen bij de NASA als astronaut. Van al die applicaties komen uiteindelijk maar 14 mensen werkelijk in de ruimte terecht. Wij vonden dat wel heul errug weinig. Wij sturen iedereen de ruimte in met een passende spacebril. In de Freaky Glasses webshop vind je vele kleuren en monturen waarmee je uren in outer space kan gluren. We hebben niet alleen heel veel soorten spacebrillen maar ook goedkope spacebrillen.

Voor je eerste ruimtereis is er de classic kartonnen spacebril voor de prijs van nog geen biertje. Voor de ervaren kosmonauten hebben we verschillende orignal spacebrillen, flipstyle spacebrillen of verstop je ogen met de spiegel spacebril. Lekker stevig, heftig en deftig. Compleet inklapbare spacebril of als space clip op je normale (zonne)bril. De budget plastic original spacebrillen met dunne lens en een plastic montuur is absoluut niet duur Maak een statement met één van de Deluxe modellen pinhole spacebrillen. ‘I see colors’, ‘Eat sleap Rave Repeat’ en andere teksten waarachter niemand jouw ogen ziet. Aarde of ruimte? Zie the best of both worlds door je flipstyle spacebrillen. Kies voor een spacebril en zonnebril in één of ga voor dubbel space pleasure. Voeg een beetje Interstellar toe aan je dag en enter the galaxy als een ware space-expert met een piloten spacebrillen. Met de lichtgevende spacebrillen met LED verlichting beland je in een werkelijk waanzinnig wormgat.

spacebrillen
De waardering van www.freakyglasses.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 1044 reviews.